Kattemad Kylling

Dette fuldfoder til katte indeholder en masse fersk kylling, som er en letfordøjelig proteinkilde og et lækkert måltid for selv den mindst-spisende voksne kat. Varianten er uden korn, og afspejler dermed kattens naturlige kost samtidig med at den afbalancerede ernæring er optimal til tamme katte.

Foderet indeholder en unik blanding af næringsstoffer og naturlige kosttilskud for at hjælpe med at fremme optimal sundhed, vitalitet og tilstand af dit kæledyr. Disse stoffer omfatter: præbiotika til fordøjelsen; fælles kosttilskud; taurin for et sundt hjerte, syn og nervesystem; essentielle fedtsyrer for at fremme en sund hud og pels; tranebær ekstrakt til urinvejene sundhed; naturlige fibre til at hjælpe med at forhindre hårboller og naturlige antioxidanter og vitaminer til at støtte din kats immunforsvar og tandsundhed.

Det kalorietætte foder er fri for hvedegluten, oksekød, soja og mejeriprodukter, og så er det etisk produceret (kvalitetskylling, som normalt anvendes til menneske føde, ingen biprodukter, ingen lynopdræt og ingen genmodificerede ingredienser).